Pages Navigation Menu

Park

Ons park bestaat 50 jaar 1967-2017….

Wat ooit begon in 1928 als rozentuin van Keizer Wilhelm II is sinds 1967 een recreatiepark. Vandaag de dag is het een park met diverse spelactiviteiten en mogelijkheden voor al uw feesten en partijen. De intieme sfeer van toen is de afgelopen 50 jaar niet verdwenen, o.a. de toegangspoort, de sokkel in het park en de rhododendrons herinneren nog aan oude tijden.

Midgetgolf en ander amusement

In deze keizerlijke natuur vindt u onze mooi aangelegde 18 holes midgetgolfbaan. Kinderen vermaken zich volop met de trapskelterbaan, een kleine speeltuin en natuurlijk op de trampolines. Daarnaast hebben wij nog een jeu de boules-baan en andere spelvoorzieningen voor jong en oud.

Feesten en partijen = eten en spelen onder één dak!

Wat uw gelegenheid ook is…. Ons park is de locatie bij uitstek. Met alle spelvoorzieningen en arrangementen biedt ons park uitgelezen mogelijkheden voor een onvergetelijk feest! Heel bekend zijn de barbecue’s, maar andere “toppers” zoals een heerlijk lunchbuffet of een uitgebreid koud/warm buffet zijn zeer populair. Zo’n ongedwongen feest, waarbij iedereen zich kan vermaken met de spelactiviteiten in het park, is het altijd weer een complete happening vol gezelligheid en plezier. En aan de kinderen in het gezelschap heeft men op die dag geen kind.

 
 

Trapkarren

Erg populair zijn onze trapkarren: op leuke familiefietsen (van 2 tot 5 personen) ontdekt u de Utrechtse Heuvelrug op ludieke wijze. Aan de hand van een routebeschrijving worden hiermee tochten gemaakt in de omgeving. U kunt kiezen voor de route van 1, 1½, 2 of 2½ uur. Vooral de KASTELEN- EN PUZZELTOCHT is zeer de moeite waard.

 

Kickbike-steps

Steppen op de Utrechtse Heuvelrug is; verbaasde blikken, een gezond gevoel, teambuilding en veel plezier voor jong en oud. Op zoek naar een sportieve, originele activiteit om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken? Dan is steppen op onze kickbikes echt iets voor u! Ze zijn comfortabel en voor iedereen eenvoudig te bedienen. Wij bieden u diverse routes aan, o.a. “Citytrip Doorn”, maar u kunt natuurlijk ook steppen op eigen gelegenheid.

 DSC02310
Terras

Op ons grote terras tussen de rododendrons en palmen kunt u genieten van o.a. koffie/gebak, een heerlijke lunch en borrel. Onze keukenbrigade maakt de lekkerste gerechten voor u klaar.